Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)

Sterren

Esther Hut

&nbsp · &nbsp

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (1)

© ANP / Jeroen Jumelet

Leroy en Jill

Delen

Jill Goede heeft heuglijk nieuws gedeeld afgelopen weekend. In een filmpje op Instagram maakten zij en haar verloofde Leroy namelijk bekend dat zij ouders worden van hun eerste kindje samen.

Het stel straalt in de aankondiging.

Baby on the way

“Baby on the way”, schrijft Jill bij de aankondiging. In het zoete filmpje is te zien hoe Jill en Leroy romantisch over de heide lopen en dat de dochter van Leroy, die hij uit een eerdere relatie heet, een kus op Jills buik geeft.

De oud Big Brother-winnares is altijd erg open geweest over het traject om zwanger te worden. Op Instagram plaatste ze een aantal maanden geleden een bericht waarin ze liet weten dat zij en Leroy aan een vruchtbaarheidstraject gingen beginnen omdat zwanger worden niet vanzelf lukte.

Verloofd

Leroy en Jill hebben allebei meegedaan aan Big Brother in het verleden. Jill was in 2021 te zien en Leroy deed een jaar later mee. Inmiddels is het stel sinds vorig jaar verloofd en hopen ze in 2025 in het huwelijksbootje te stappen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Tags en meer informatie

aankondiging big brother Jill Goede Leroy zwanger
Alle tips
LIVE Tour de France Vanochtend11:50 - 18:00 · Sport Het is de Franse nationale feestdag en de thuisrijders gaan dan vaak in de aanval. Dit jaar moeten de mannen met aanvalsplannen wel kunnen klimmen: ze krijgen in deze zware bergrit vijf Pyreneeënreuzen te verwerken.
START The great British bake off Vanavond18:15 - 19:25 · Amusem*nt Het is tijd voor een nieuw seizoen van The Great British Bake Off, met nieuwe presentatrice Alison Hammond naast Noel Fielding. Zij volgt Matt Lucas op. De amateurbakkers moeten als eerste aan de slag met drie verschillende soorten taart.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 22:08 Dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis 2024 19:20 Toestand Mark Gillis weer verslechterd 17:00 'Naam talkshow Eva Jinek verstandige keuze' 14:24 Ali B. veroordeeld tot twee jaar celstraf 13:40 Olcay Gulsen moet afhaken bij Vandaag Inside
De tv van gisteren Meer tv 13 jul De TV van gisteren: Finale Het Perfecte Plaatje Op Reis goed voor goud
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 02:00 Just 6.5 02:00 Faye 02:00 Il primo giorno della mia vita 00:00 Dream Scenario 13 JUL De Avonturen Van Pil
Tip Serengeti Vanavond18:20 - 19:20 · Natuur Het leven op de savanne is soms zwaar. Na een brand probeert baviaan Bakari voor zijn troep een veilig onderkomen te zoeken. Hij neemt hen mee op reis door de smeulende wildernis. Het blijkt een gevaarlijke onderneming.
Tip Wereldse hotels Vanavond19:20 - 20:20 · Amusem*nt Rob Rinder en Monica Galetti ontdekken wat er komt kijken bij het runnen van het afgelegen Nusfjord Arctic Resort. Het luxehotel ligt op een eiland in de Lofoten, Noorwegen. Ze mogen sneeuw scheppen en zien het noorderlicht.
Tip Schone handen Vanavond20:00 - 22:11 · Film In de thrillerSchone handenspeelt Jeroen van Koningsbrugge een drugsdealer die steeds meer moeite heeft werk en privé gescheiden te houden. Zijn vrouw is daar niet blij mee.
Tip The New World Vanavond20:00 - 22:47 · Film Eigenzinnige verfilming van de legende van Pocahontas. Historisch niet altijd even accuraat, maar bij vlagen wel betoverend mooi.
Tip Saving Private Ryan Vanavond20:00 - 23:30 · Film Een groep soldaten gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog achter vijandelijke linies op zoek naar soldaat Ryan. Hun doel: zorgen dat hij veilig thuiskomt.
Tip Casa di Beau Vanavond20:07 - 21:36 · Amusem*nt Beau van Erven Dorens verwelkomt in deze herhaling van Casa di Beau misdaadverslaggever Kees van der Spek en zangeres Ellen ten Damme in Toscane. Tussen de uitstapjes, etentjes en activiteiten door leert hij zijn gasten van een andere kant kennen.
Tip Planet Earth Vanavond20:20 - 21:10 · Natuur De oceanen beslaan twee derde van de planeet en zijn de thuisbasis van 80 procent van alle dieren. Toch is er nog veel van wat zich onder water afspeelt een mysterie. Sir David Attenborough ontrafelt een aantal geheimen inPlanet Earth.
Tip Morning Glory Vanavond20:30 - 22:42 · Film Eentelevisieproducent moet inMorning Glory de kijkcijfers vanochtendshow DayBreakeen opkikker geven. Ze heeft zo haar ideeën hoe ze dat wil bereiken. Maar of die ook werken?

Toon meer tips

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5737

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.